"BIG BROTHER" in imagini

     Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră a organizat în săptămâna 7-11 Noiembrie programul Big Brother, în care studenţii de anul III au împărtăşit experienţele lor din anii de facultate, studenţilor de anul I.

Bobocii Academiei de Studii Econimice din Bucureşti au avut oportunitatea de a colecta informaţii importante cu privire la viaţa de student, la pregătirea şi susţinerea examenelor, la asociaţiile studenţeşti, la viaţa de cămin sau timpul liber, dar şi la posibilele dificultăţi pe care le pot întâmpina de-a lungul celor trei ani de facultate.

Programul a fost unul interactiv şi constructiv, implicând iniţial un exerciţiu de imaginaţie denumit Facultatea Ideală” şi ulteior, o discuţie liberă între studenţi despre ceea ce reprezintă statutul de student, mai exact responsabilităţile, atribuţiile sau beneficiile unui student, precum şi diferitele oportunităţi existente în cadrul ASE, pentru o dezvoltare personală şi profesională continuă. 

Bobocii au plecat informaţi si pregătiţi să înfrunte cu succes cei trei ani de facultate, iar seniorii au plecat mulţumiţi deoarece au avut şansa de a împărtăşi experienţele din viaţa studenţească.