Oportunitatea autocunoaşterii prin completarea gratuită a bateriilor de teste BFQ (Big Five Questionnaire) şi AMI (Achievement Motivation Inventory)

Dragi studenţi, 
Vă anunţăm că Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera din Academia de Studii Economice Bucureşti va ofera ocazia şi oportunitatea să vă autocunoaşteţi şi prin completarea gratuită a bateriilor de teste BFQ (Big Five Questionnaire) şi AMI (Achievement Motivation Inventory).
 
 
BFQ Big Five Questionnaire

Cel mai cunoscut chestionar Big-Five produs în Europa

                                   Gian Vittorio Caprara, Ph.D., Claudio Barbaranelli, Ph.D., Patrizia Steca, Ph.D.

 BFQ este un instrument axat pe evaluarea personalităţii pe cei cinci factori Big-Five (Energie, Amicabilitate, Conștinciozitate, Stabilitate emoțională și Deschidere mintală) și pe zece subdimensiuni.  (preluare Romania.testcetnral.ro)

 

AMIAchievement Motivation Inventory

După abilitățile cognitive, motivația performanței este considerată a fi a doua trăsătură relevantă în predicția performanței superioare.

                                  Heinz Schuler, Ph.D., George Thornton Ph.D., Andreas Frintrup Ph.D.

 Motivaţia care sta la baza performanţei umane este considerată, în multe domenii ale vieţii cotidiene, ca fiind un concept care poate explica diferenţele individuale de comportament.  (preluare Romania.testcetnral.ro)

 

Pentru programare vă rugăm să trimtieţi un email la adresa consiliere@ase.ro

 

Testele sunt furnizate de catreTestcentral.